Gamer Computer – Køb Ny Power Gamer Computer

Stort udvalg af gamer computere Grosir Komputer Gaming Medan i topkvalitet

Hos Føniks Computer finder du alt, du skal bruge for at få den fuldendte gaming oplevelse – uanset om du er til action spil, MMORPG, strategispil eller Harga Komputer Gaming Medan noget helt andet. For at få den sublime gaming oplevelse, er det vigtigt, at du har en gamer PC, der passer til dine behov. Da behov og budget er Jual Komputer Gaming Medan meget individuelt fra gamer til gamer og fra spil til spil, finder du i vores udvalg flere forskellige muligheder for at matche dit behov.

De bedste professionelle spillere i spil som Counter Strike og League of Legends går aldrig ned på deres udstyr. Godt udstyr Toko Komputer Gaming Medan kan betyde forskellen på sejr og nederlag. En hurtig skærm og stærk gaming computer kan give bedre forudsætninger for at reagere hurtigt og opfange mere i spillet. Vi fører en lang række gamer computere i topkvalitet.

Herunder forklarer vi dig det, du har brug for at vide om computerens hardware – eksempelvis emner som GPU, CPU, RAM og harddisk. Vi gennemgår det, du skal kigge efter, når du skal finde en computer, der passer med din gamer skærm. Du får også et overblik over vores sortiment, der indeholder gaming bundles, færdigbyggede og konfigurérbare gaming computere.Den stærkeste hardware til din gaming PC

Hvis du er på udkig efter en computer til gaming, er der et kriterie, der absolut skal opfyldes. Det er en høj styrke på computeren. Den skal kunne trække de nyeste spiltitler på de højeste grafikindstillinger. Der er to hovedkomponenter i en gamer computer, der har indflydelse på netop præstationsevnen: GPU’en og CPU’en – eller grafikkortet og processoren.

Processoren sender i samarbejde med perangkat lunak (eksempelvis spil eller programmer) data til grafikkortet, som beregner grafikken, der til sidst vises på skærmen. Det er altså processoren og grafikkortet, der skal bearbejde de opgaver, som de nye og krævende spil giver. Man kan ikke undvære stærk hardware i sin gamer computer til de nye, store spil, hvis man vil have høj grafik og flydende spil.

Vores gaming computere fås med stærke grafikkort fra NVIDIA GeForce og AMD Radeon. De fås også med kraftige processorer fra AMD Ryzen eller Intel Core. Med de nyere serier fra NVIDIA GeForce, AMD og Intel er du bedre udstyret til at kunne spille nyere spil på høj grafik. Hvis du vil have de bedste forudsætninger for gaming, skal du investere i en processor med flere kerner. Hvis du vil have den bedste grafik på en 2K- eller 4K-gamer skærm, skal du have et af de kraftigste grafikkort til din gaming computer.Hvad skal jeg ellers vide?

En god skærm har høj opløsning og opdateringshastighed, og den har lav responstid. Hvis man kombinerer dette med en stærk gamer computer, vil man få en virkelig fantastisk gaming oplevelse. Det giver både mulighed for hurtig reaktionsevne og en lækker grafik. Det er en fordel i henholdsvis skydespil og andre højintense spil eller RPG-spil med fantasifulde universer.

Nogle af vores gamer computere kommer med Windows installeret og køreklar. Det eneste, du skal gøre her, er at sætte den til. Du kan også Distributor Komputer Gaming Medan vælge en computer uden Windows, så du selv kan installere din egen version eller et andet styresystem. Du kan også altid tilkøbe en Windows-pakke hos os.

Vi tilbyder gaming computere med RGB-lys. Som inkarneret gamer kender du nok RGB (Red Green Blue). Det er det lys, der også sidder i nogle keyboards og musemåtter eksempelvis. Det er superfedt at have tændt, når man gamer i mørket. Det tilføjer noget unikt til stemningen, uanset om man er til LAN eller i eget værelse.RAM, DDR og SSD

RAM (Random Access Memory) er den del i din gaming computer, hvor data lagres kortsigtet. Disse data anvendes aktivt af computeren, og det muliggør at skifte mellem programmer og spil. Hvis man har et godt grafikkort, kan man nok nøjes med 8GB RAM, men hvis man vil kunne køre krævende spil med programmer i baggrunden, skal man nok overveje 16GB RAM eller højere. Det er også en god idé at fremtidssikre sin gaming computer ved at investere i flere RAM.

Man kan med sine RAM på gamer computeren få DDR (Double Data Rate). DDR forstærker den fart, RAM kan gemme data og computeren kan tilgå de data. Samtidig er det en energibesparende teknologi. En gamer computer med SSD (Solid-State Drive) giver dig mere flydende gaming. Den ældre løsning med HDD (Hard Disk Drive) tilgik data i en ’svingende’ bevægelse, mens SSD kan tilgå data mere øjeblikkeligt. En SSD med flere TB er en stærk løsning, der gør, at gamer computeren for eksempel loader spil hurtigere.Færdigbygget eller konfigurérbar gamer computer?

Er du på udkig efter en køreklar gamer PC, som ikke kræver tilpasning? Så bør du tage et kig på vores udvalg af færdigbyggede gamer computere. Vi har siden 1997 bygget mere end 100.000 stationære computere og kan tilbyde et stort og spændende udvalg af køreklare gamer computere i forskellige prisklasser. Hardwaren i vores stationære gamer computere er nøje udvalgte fra markedets bedste producenter, så de passer sammen og leverer den bedst mulige ydelse – og ikke mindst gaming oplevelse. Ud over forskellige typer af gamer computere, kan vi også tilbyde et markedets største udvalg af gamer udstyr. Her finder du alt fra gamer mus til gamer skærme og gamer hardware.

Flere og flere gamere bygger selv deres egen gaming PC fra bunden. På den måde kan de selv bestemme præcist, hvordan den skal se ud, og hvilken hardware den skal indeholde. Hos Føniks Computer har vi et spændende alternativ til at bygge din egen computer fra bunden. Med vores konfigurérbare gamer computere kan du selv tilpasse din nye gamer PC, så den passer præcist til dine behov. Det er nemt, og du behøver ikke at frygte, at du har købt to hardwaredele, som ikke passer sammen.

Uanset hvilken grundmodel du vælger, kan du være sikker på, at delene passer sammen. På den måde kan du nemt og enkelt tilpasse alt fra størrelsen på harddisken til typen af grafikkort og køler med mere. Nemmere bliver det ikke at lave en helt unik stationær gamer computer, der passer til dit budget og behov. Når du har valgt din computer og trykket bestil, bygger vi din computer inden for få dage.Gaming bundles

I forbindelse med kategorien gamer computere, tilbyder vi også gaming bundles. Med et gaming bundle får du ikke kun en kraftig gaming PC med et stærkt grafikkort og en kraftig processor. Du får også tastatur, headset, mus, musemåtte og skærm med! Nogle inkluderer endda en gamer stol. Hvis man ikke er så meget inde i computer hardware, kan man vælge denne nemme løsning. Det er fagkyndige, der har sammensat pakkerne, så du får hardware i gamer computeren og udstyr, der passer godt sammen.

Gaming bundles skal give god indlevelse i spillene, men køber man et bundle med en gamer stol, får man også komfort. Gamer stole er designet til at være meget behagelige, og til at man sidder i ergonomisk korrekte stillinger. Det minimerer smerter og gener ved lange gaming sessioner. Derudover får man med gaming bundles anti-virus med. Vi anbefaler, at man passer på sin gamer computer – og det gælder ikke kun hardware. Vi vil gerne være med til at beskytte din gaming computer med software!

Vores gaming computere kommer selvfølgelig også med afkøling. Gaming kan lægge pres på CPU’en og GPU’en, så de producerer mere varme, end hvad godt er. Med god afkøling, hvad end det er en blæser eller vandkøling, giver man sin gamer computer de bedste forudsætninger for at præstere og længere levetid.Vælg fra vores store sortiment af stærke gamer computere

Vores sortiment af gamer computere er bredt, og der er noget til enhver smag og ethvert budget. Hvis du er mere afslappet gamer, har vi gamer computere til skarpe priser. Hvis du er passioneret gamer, der vil gøre alt for at vinde i dine spil, så har vi gaming computere med markedets bedste hardware og specifikationer. Du kan bruge filterfunktionen her på siden til at vælge din gamer computer ud fra pris, processor, RAM, lagringsplads, grafikkort, farve og meget mere.

Er du i tvivl om, hvilken gamer computer du skal vælge, er vi altid klar til at hjælpe med gode råd. Vores kompetente serviceteam har stor viden om vores udvalg af gamer computere og kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige gaming PC. Brug vores chatfunktion, ring til os, eller kig ind i en af vores butikker. Vi glæder os til at høre fra dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *